Kurum Adı : Atatürk Ortaokulu
WEB Adresi : http://susehriataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yalnızbağlar Mahallesi Suşehri SİVAS

VİZYON
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

MİSYON
Atatürk İlköğretim Okulu olarak öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi, kendine güvenen, yardımlaşma, paylaşma duyguları gelişmiş, 21.yüzyılın gelişen bilgi toplumunun gereksinim duyduğu, ailesine, çevresine, milletine faydalı, sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek için; nitelikli eğitim-öğretim vermeyi hedef biliyoruz.

Öğretmen Sayısı : 28
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 352
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-15:10
Derslik Sayısı : 16 Atölye-İşlik Sayısı : 2
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : -
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Suşehri İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. Suşehri SİVAS arası mesafe 135 km´dir.
Ulaşım : Okulumuz Suşehri ilçe merkezinde olup, sadece TOKİ konutaları için özel servis çalışmaktadır. Diğer mahalleler için yürüme mesafesindedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : İlçemiz Sivas iline bağlı Karadeniz iklimine sahip, Sivas´ın en gelişmiş ilçesidir. D100 Karayolu üzerinde bulunan ilçemiz doğu ve batıyı birbirine bağlayan ulaşım güzergahında olması nedeniyle hem doğuya hem batıya ve Karadeniz´e ulaşım ağı merkezinde bulunmaktadır. Nüfusu 15300´dür.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: