Atatürk Ortaokulu

Belgegeçer : 03463115475
WEB http://susehriataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yalnızbağlar Mahallesi Suşehri SİVAS
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MİSYON : Atatürk İlköğretim Okulu olarak öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi, kendine güvenen, yardımlaşma, paylaşma duyguları gelişmiş, 21.yüzyılın gelişen bilgi toplumunun gereksinim duyduğu, ailesine, çevresine, milletine faydalı, sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek için; nitelikli eğitim-öğretim vermeyi hedef biliyoruz.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal
Saatler : 08:30-15:10
Isınma : Kalorifer
Lojman : - Sayısı:0
Ulaşım : Okulumuz Suşehri İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. Suşehri SİVAS arası mesafe 135 km´dir. Okulumuz Suşehri ilçe merkezinde olup, sadece TOKİ konutaları için özel servis çalışmaktadır. Diğer mahalleler için yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : İlçemiz Sivas iline bağlı Karadeniz iklimine sahip, Sivas´ın en gelişmiş ilçesidir. D100 Karayolu üzerinde bulunan ilçemiz doğu ve batıyı birbirine bağlayan ulaşım güzergahında olması nedeniyle hem doğuya hem batıya ve Karadeniz´e ulaşım ağı merkezinde bulunmaktadır. Nüfusu 15300´dür.